INSCHRIJVEN STAF & MEDEWERKERS

De inschrijvingen voor RSW zowel voor stafleden en medewerkers is vanaf 1 februari 2020 geopend. De inschrijving sluit op 24 april. Alle medewerkers en stafleden die aanwezig zijn tijdens de RSW moeten ingeschreven worden. Dit geldt ook voor Begeleidende Staf Trainingsploegen (BST-er) deze dienen zich ook als staflid in te schrijven. We gaan ervan uit dat alle BST-ers die aanwezig zijn, via hun groep, in het bezit zijn van een VOG. Voor alle andere medewerkers wordt conform het beleid van SN/Regio een VOG door de regio aangevraagd.

 

De inschrijving verloopt  via Scouts Online . De betaling gaat via een overschrijving van je eigen of de groepsrekening. Dit kun je bij inschrijving aangeven. Wanneer je de groepsrekening selecteert ontvangt de penningmeester van je groep hier een mail over, waarin hij of zij toestemming moet geven voor het gebruik van de groepsrekening.  Breng je penningmeester van deze procedure op den hoogte om problemen te voorkomen.

Stafleden van groepen die als Begeleidingsstaf van een trainingsploeg of als Vrij Inzetbaar Persoon (VIP) willen inschrijven gebruiken de onderstaande inschrijflink naar Scouts Online.

Medewerkers (Ploeterploeg, EHBO, werkgroep, themaploeg, nachtwacht, jurybegeleiders, programmamedewerkers, facilitair, keuken etc.) gebruiken de button hieronder.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now