top of page

INSCHRIJVEN PLOEGEN

Voor de inschrijving van de ploegen maken we dit jaar gebruik van Scouts Online (SOL). Hierdoor is het niet meer nodig om alle gegevens van de deelnemende jeugdleden bij de hand te hebben. Voor het inschrijven van de ploegen volg je de volgende procedure:

1. Log in een nieuw tabblad in op sol.scouting.nl

2. Klik op de button hieronder

3. Vul eerste de gegevens van de ploeg in

4. Selecteer vervolgens de jeugdleden die samen de ploeg vormen

 

De kosten voor de jeugddeelnemers zijn 21.00 euro. Hier zitten de ingredienten van de themamaaltijd (warme maaltijd van zaterdag) bij inbegrepen. De broodmaaltijden echter niet! Aan het inschrijven van wedstrijdploegen zijn een aantal voorwaarden verbonden:

  • Deelnemers mogen op 18 mei 2024  (start LSW) niet ouder zijn dan 16, en niet jonger dan 11.

  • Voor een evenwichtige verdeling binnen de ploegen mag maximaal de helft van een ploeg 15 jaar zijn. In een ploeg van vijf personen mogen maximaal twee leden 15 zijn, voor ploegen van zes of zeven personen geldt dat hooguit drie leden 15 jaar mogen zijn.

  • Een ploeg moet uit minimaal 5 en maximaal 7 personen bestaan.

  • Ploegen die een of meer leden hebben die te oud zijn of een onevenwichtige leeftijdsverdeling kennen, worden van deelname aan de wedstrijden uitgesloten.

Voor het inschrijven van trainingsploegen zijn uitzonderingen op bovenstaande voorwaarden mogelijk. Neem hiervoor even contact op, wanneer je bij inschrijving tegen problemen aanloopt. 

bottom of page